Speltips

Underhållning i Uddevalla

Bor du i Uddevalla? Här finns massvis av roliga aktiviteter att roa sig med. Även om Uddevalla ibland kan kännas litet finns här såväl vacker natur och badmöjligheter som underhållning av olika slag. Oavsett ålder kan du garanterat hitta något roligt att hitta på, oavsett om det är vardag eller helg. För barnfamiljer är det roligt att besöka simhallen. På helger är det fri lek i de stora bassängerna och massvis av badleksaker finns att använda. Genom att kolla in på evenemang.se i Uddevalla kan du även se vad som är aktuellt just nu. Här listas olika datum och vad som är på gång just då. Till exempel är det bakluckeloppis på helger, teaterföreställningar och mycket mer.

Bio – kul för hela familjen

Trots att Uddevalla inte hör till Sveriges största städer har pärlan i Bohuslän landets största bioduk. Biografen är relativt nybyggd och fick en enorm bioduk på 19,5 meter. Duken, och själva salongen, fick en prislapp på drygt 50 miljoner kronor. Något Uddevallaborna gott och väl är värda. Varför inte göra ett besök hit och kolla på en av alla nya filmer? Oavsett vilken plats i salongen du har kommer du sitta bekvämt. Den första raden har till och med fått fotpallar.

Bowling, biljard och teater

Letar du och kompisarna efter rolig underhållning i Uddevalla inför helgens festligheter? Varför inte ta en kall öl och spela lite biljard? På pubar som O’Learys kan du spela såväl biljard som bowling samt kolla på bra matcher. Det är ett trevligt sätt att snacka om hur veckan varit samtidigt som ni kan roa er med olika spel. Även Stars & Stripes erbjuder biljard och en mysig atmosfär där du och vännerna kan fira in helgen. Letar du efter underhållning i Uddevalla med musik eller teater? Då bör du verkligen kolla upp vad som hålls på Östraboteatern. Hit kommer såväl kändisar och håller uppträdanden men även gymnasieskolan Sinclair är ofta här och uppträder med musikaler, konserter och teatrar. Att kunna dra nytta av det underhållningsutbud som erbjuds i Uddevalla är roligt, särskilt om du bor här. Det är ofta något på gång!